Saturday, August 14, 2010

just in!! limited

salam, atas permintaan ramai Abaya  Amir sudah kembali dipasaran(sempena ramadhan),amat terhad setiap customer hanya boleh beli 1pcs sahaja....gambar akan diemailkan kepada serious customer sahaja!!
_________________________________________


design ini terbaru dari djari untuk collection syawal 2010..setiap customer yg order abaya ini perlu membuat pesanan 3minggu sebelum syawal untuk mengelakan kemungkinan masalah kiriman(pos).Abaya ini tiada di malaysia(butik djari), masih diUAE. setiap kiriman pos dari uae-malaysia-customer ditanggung sendiri oleh customer.setiap kiriman hendaklah disertakan alamat yg lengkap.


boleh membuat penukaran warna ikut keselesesaan
Jenis fabric:  Internet(berat& jatuh cantik)
saiz: ikut ukuran customer
Harga : RM450collection ini bukaan tengah(butang dibahagian tepi dada) 
islamic style
Jenis fabric: Internet  & Nida
saiz : ikut ukuran customer
Harga : RM259    boleh membuat penukaran warna ikut keselesaan
    jenis fabric : internet(berat jatuh cantik,) & satin(hijau)
    saiz : sila bagi ukuran leher ke hujung tgn,labuh,dan ukur lilit badan
    Harga :   RM300
            Jenis fabric : Nida( sejuk lembut )
saiz:  ikut ukuran customer
 Harga:(RM189)
PERHATIAN:- saiz djari bermula dari 52-60(s-xl) kepada customemade/tempahan sila pastikan anda memberi ukuran yg betul dlm inci. Djari tidak akan bertangungjawab keatas kesilapan yg berlaku,melainkan ianya dari pihak djari.untuk memastikan anda membuat ukuran yg tepat ikut panduan ini:
a) berdiri tegak dan tangan lurus kebawah(ukur dari tepi leher,atas bahu terus turun ke bahagian tangan(paras labuh yg dikehendaki). 
b) ukur lilit dada dlm bentuk bulat(ukur lilit) dan turun perlahan2 kebahagian bawah kaki(labuh yg dikehendaki) pastikan sewaktu anda menurunkan pita itu tidak menyentuh buahdada &pungung.
c) besar pergelangan tgn.
d) labuh baju.

No comments:

Post a Comment